VALTUUTETTU MASSEY FERGUSON HUOLTO- JA KORJAUS
KORJAUKSET JA HUOLLOT MYÖS MUUT MERKIT

                  TULE MEILLE TÖIHIN HAEMME VAKITUISEEN                                                TYÖSUHTEESEEN JA ITSENÄISEEN                                                            TYÖHÖN PYSTYVÄÄ TYÖNTEKIJÄÄ

Traktorihuolto ja varaosat kokeneelta ammattilaiselta Jämsässä

Yhteystiedot

Jämsänkosken Motovaruste Oy huoltaa ja korjaa traktorit ja muun raskaan kaluston sekä myy varaosia Jämsässä. Huollamme ja korjaamme traktorit sekä myymme varaosat pitkän kokemuksen tuomalla vankalla ammattitaidolla. Asiakkaitamme ovat erityisesti Etelä- ja Keski-Suomen alueen maanviljelijät ja urakoitsijat. Toivotamme kuitenkin kaikki palvelujamme tarvitsevat lämpimästi tervetulleeksi asioimaan luonamme. Meidät tunnetaan monipuolisen palveluvalikoimamme ja ammattitaitomme lisäksi joustavasta ja nopeasta asiakaspalvelusta. Traktorihuoltomme palvelee sinua mielellään!

 

Myymälämme sijaitsee Jämsässä Pietiläntie 11:ssä, lähellä E63-tien ja kantatie 56:n risteystä. Olemme avoinna arkisin klo 7–16.30. Myös aukioloaikojemme ulkopuolella meillä on ympärivuorokautinen varaosapäivystys. Mikäli haluat tietää palveluistamme tai varaosapäivystyksestämme enemmän, vastaamme kysymyksiisi mielellämme. Saat meihin yhteyden tulemalla käymään, soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai täyttämällä sivuiltamme löytyvän lomakkeen. 

Tutustu palveluihimme

Raskaskonehuolto, traktorihuolto ja hydrauliikka

Huollamme ja korjaamme traktorit, raskaskoneet ja hydrauliikan. Valtra-traktorien lisäksi huollamme muut traktorimerkit, Sampo-Rosenlew-puimurit sekä hydrauliikan letkut, liittimet ja tarvikkeet. Teemme myös tarvittavat asennustyöt. Huollamme ja korjaamme henkilöautojen ja raskaskaluston ilmastoinnit.

 

Tutustu osaamiseemme ja korjaamiimme traktoreihin kuvagalleriassa.

 

Tekemämme työn laatu on meille erittäin tärkeää, ja pidämme säännöllistä huoltoa tärkeänä osana traktoreiden ja muiden koneiden käyttöä. Hyvin tehty huolto nimittäin ylläpitää koneen tehokkuutta ja mahdollistaa pitkän käyttöiän. Säännöllisesti hoidettu ja hyvin tehty huolto tulee usein myös edullisemmaksi kuin koneen huoltamatta jättäminen.


Käytämme huoltotöissä vain hyväksyttyjä varaosia ja toimitamme varaosia myös asiakkaillemme. Meillä on varastossa laaja valikoima Valtra-traktorien sekä Sampo-Rosenlewin ja Hydroscandin alkuperäis- ja tarvikevaraosia sekä muita varaosia. Pystymme toimittamaan saatavilla olevat varaosat nopeallakin aikataululla. Kysy meiltä lisää!

Tervetuloa asiakkaaksemme

Jämsänkosken Motovaruste Oy tunnetaan Jämsän alueella ammattitaitoisesta ja joustavasta palvelustaan. Pyrimme tekemään kaikki huolto- ja korjaustyöt sekä varaosien toimitukset ja tilaukset nopeasti, sillä uskomme asiakkaan edun olevan myös meidän etumme. Traktorihuoltomme vahvuuksia ovatkin henkilöstömme monipuolinen ja vahva osaaminen sekä tekemiemme huoltotöiden laadukas käden jälki.

 

Yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä neljä henkilöä, ja meiltä löytyy sopiva sekoitus kokemusta ja nuoruuden energiaa. Kun kaipaat ammattilaisen huoltamaan työkoneesi ja toimittamaan varaosat, muista Jämsänkosken Motovaruste Oy! Tule käymään myymälässämme, tai ota yhteyttä sähköisesti.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.