PIHAT JA REMONTIT

Viherrakentaminen, 

rakennustyöt ja suunnittelu 

Kemi-Tornion seudulla toimiva Uksein Rakennus on perinteitä ja kätten taitoja arvostava rakentamisen erikoisosaaja, pääpalveluinaan maa- ja viherrakennus sekä rakennus- ja remonttityöt.

Meillä on myös Uksein Puutarha, jolla omat kotisivut.

Rakennamme pihojen viheralueet, kiveykset ja terassit. Teemme rakennusten pikkuremontit ja rakennamme myös pieniä uudisrakennuksia kuten autotalleja. Ota yhteyttä ja kerro, tarvitsetko rakennus- tai remonttipalvelua vai kenties kukkien loistoa pihaasi ihastuttamaan. Katsotaan yhdessä paras toteutus kohteesi ja toiveidesi mukaan. Palvelemme sekä kotitalouksia että yrityksiä.

Palvelemme kattavasti

  • Maa- ja viherrakennus
  • Talonrakennus
  • Sisä- ja ulkoremontit
  • Autamme myös hankinnoissa ja kilpailuttamisessa

Kysy lisää! Viherrakennus- ja rakentamisen palvelumme ovat monipuoliset, joten löydät ammattitaitoiset tekijät työhön varmasti meiltä.

Yli 35 vuoden kokemuksella – työhömme voit huoletta luottaa

Rakennustyömaista ja työn jäljestä vastaa DI Kari Hietala, joka on toiminut rakennusalalla jo reilun 35 vuoden ajan. Aliurakoitsijoina käytämme paikallisia, tuttuja koneurakoitsijoita. Jutellaan lisää, jos viherrakennus- tai muu rakennuspalvelu on mielessäsi!

Aukioloajat

Rakennus- ja suunnittelupalvelumme tavoitat aina puhelimitse tai s-postilla.

Kesäkukkamyynti on päättynyt!

Kiitos asiakkaillemme!

Ajo-ohje: Kromitietä Röyttään päin n. 2 km, käänny vasemmalle Vanhalle Pirkkiöntielle, jota aja n. 2 km, kunnes vasemmalla tulee Oxöntie, jota aja vielä 900 m ja olet perillä.