TUNNETKO ILOA JA INTOHIMOA
YRITTÄMISEEN?

Tutustu palveluihimme Ota yhteyttä

100% LISÄÄ  tuplaamme vapaa-aikasi

Tilitoimisto Tili-Seno, sähköisen kirjanpidon guru

Mitä sinä haluaisit tehdä viikonloppuisin ja iltaisin? Haluatko käsitellä yrityksen laskuja ja verottajan kirjeitä, vai käydä pelaamassa salibandyä tai veneilemässä perheen kanssa? Vapaa-aika on aina yrittäjillä tiukoilla. Perhekin hymyilee leveämmin, kun et käytä viikonloppujasi turhaan paperinpyöritykseen. Sähköistäminen lisää vapaa-aikaasi roimasti ja voit käyttää sen johonkin sinulle mieluisaan. Tilitoimisto Turku – Tili-Seno Oy on sähköisen taloushallinnon guru. Jätä turhat rutiinit historiaan.

Heitä paperit pilveen

Sähköisyys on nykyaikaa ja käytämmekin kaikissa kirjanpidoissamme pilvijärjestelmiä. Kaikki materiaali on heti kirjanpitäjäsi käytössä, ilman että sinun tarvitsee tehdä mitään - ei turhaa tulostamista eikä tositteiden kuljettamista. Tili-Senon asiakkaana sinulla on laajat vaihtoehdot erilaisia sähköisiä taloushallinnon palvelupaketteja käytössäsi.

Tutustu tarkemmin sähköisiin palveluihimme täältä.

Tili-Senon toimistot

Tilitoimistomme toimipisteet sijaitsevat Turussa ja Kaarinassa. Meillä on sinulle oma henkilökohtainen kirjanpitäjä, jonka kanssa on helppo asioida ja käydä yrityksesi asioita läpi. Vaikka kirjanpito hoidetaan sähköisenä, kohtaamme miellämme asiakkaamme kasvotusten ja tiedämme, että henkilökohtainen palvelu on tärkeä asia niin kokeneelle yrittäjälle kuin uuden yrityksen perustajalle. Soita tai pyydä tarjous.

Ihmisläheistä, henkilökohtaista ja asiantuntevaa kirjanpitopalvelua

Tili-Senossa kirjanpito ei kuitenkaan ole ainoastaan numeroita ja pelkkää sähköisyyttä. Meille on tärkeää yhdistää työhön myös inhimillinen ja elämänmakuinen näkökulma. Toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa tukien ja neuvoen kaikissa yrityksen tienhaaroissa. Omaa kirjanpitäjää on helppo lähestyä kaikenlaisissa yrittäjyyttä koskevissa asioissa. Yrityksen eri elinkaaren tilanteet vaativat erilaista tukea ja vaikeina aikoina tiivis yhteistyö oman kirjanpitäjäsi kanssa auttaa hallitsemaan yllättäviäkin tilanteita. Meiltä löytyy työkalut moneen pulmaan.

Palvelemme yksilöllisesti Turun, Kaarinan ja lähiympäristön pk-yrittäjiä ja uusien yritysten perustajia. Panostamme erityisesti yritysten kehittämiseen ja markkinointiosaamisen kasvattamiseen. Oikeanlaisen markkinoinnin hallitseminen on avainasemassa yrityksen kasvattamisessa ja menestyksessä. Työskentelemme rennolla ja hyväntuulisella otteella, mutta aina rautaisella ammattitaidolla. Yrityksesi kannattavuus on yhteinen tavoitteemme.

Palvelemme mielellämme

Jokainen toimeksianto on haaste, jonka otamme mielellämme vastaan. Valitse Tili-Seno Turussa tai Kaarinassa ja saat aina selkokielistä palvelua yrityskiemuroihin. Monipuoliset kokemuksemme ja osaamisemme ansioista pystymme vastaamaan haasteellisiinkin hetkiin. Ota yhteyttä, kartoitetaan palvelutarpeesi! Tilitoimistomme Turussa palvelee paikallisia yrityksiä, mutta myös yrittäjiä ympäri Suomen.

Tilitoimistomme tiedottaa uusista ajankohtaisista asioista asiakaskirjeillä, blogissamme sekä FB-sivullamme. Käy siis tykkäämässä FB-sivuistamme ja näet uusimmat ajankohtaiset yrittäjää ja yrityksiä koskevat asiat.

Luotettava tilitoimisto Turussa

Tilitoimistomme on Suomen YrittäjienTaloushallintoliiton, Turun Yrittäjänaisten ja Kauppakamarin jäsen.

Ota yhteyttä, jutellaan lisää!

Ajankohtaista

KORONAN VAIKUTUS TILITOIMISTOMME TOIMINTAAN KEVÄÄN AIKANA. Suomen hallitus on tehnyt torstai-iltapäivänä linjauksia tavoitteenaan... 

Lue lisää »

Lataa ilmainen IFinland-sovellus puhelimeesi ja löydä toimistomme sen avulla.

TILITOIMISTOSI TURUSSA

Kokenut tilitoimistomme palvelee haasteellisissakin tilanteissa.


KATSO

TILITOIMISTOSI KAARINASSA

Meillä käännät tappiot voitoksi - kehity ja kasva kanssamme.


KATSO

VAIHTAMASSA PAREMPAAN?

Tilitoimistolla on väliä - meiltä saat tarvitsemasi tiedon ja tuen.


KATSO 

PERUSTAMASSA UUTTA?

Onnea! ALOHA-aloituspakettimme on suosittu uusille yrittäjille.


KATSO